MartialArts info
Alles over vechtsporten !

 

 

Home | Scholen | Literatuur | Films | Retourlinks | Over deze site

Disclaimer 

De op deze website getoonde informatie wordt door MartialArts info met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. MartialArts info verstrekt door middel van deze website informatie over de diverse vechtsporten en hun oorsprong. Deze informatie is deels afkomstig uit eigen onderzoek en ervaringen, maar veelal is de vrije encyclopedie Wikipedia gebruikt als bron van deze gegevens.

Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht. MartialArts info aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het ononderbroken functioneren van deze website of het al of niet werken van links.

MartialArts info aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de juistheid en volledigheid van de op de website opgenomen informatie.

Verwijzingen naar sites die niet door MartialArts info worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel MartialArts info uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en/of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door MartialArts info worden onderhouden wordt afgewezen.

De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto's, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, logo's, waren- en dienstmerken, worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site.

De tekst op MartialArts info is zonder enige vorm van garantie beschikbaar onder de GNU Free Documentation License.

MartialArts info
R.H. Witteveen
 

Bronnen:
- www.wikipedia.nl
- Alles over vechtsporten (ISBN 90-245-0989-0)
- jiu jitsu do (ISBN 90-6120-569-7)

 

 

 

 WikipediA

 

Privacy | Disclaimer | Contact

Copyright 2015 RHWitteveen - Epe   Laatste update: zaterdag 24 oktober 2015